tisdag 10 september 2019

Musik

Upplopp på årets semester kan man säga nu. Torsdag kväll spelade Iron Maiden i Tacoma. Legacy of the Beast Tour. Samma turné som jag såg i Stockholm för drygt ett år sedan fast i Nordamerika. Mindre arena och Amerikansk publik. Det blir lite skillnad.

Nu stod vi ändå inte och trängdes i framkant utan höll oss strax bakom mixerbordet. Bra ljud och det gick faktiskt att se att Bruce skaffat långhårig frisyr sedan sist utan att titta på storbildsskärmarna.

Nöjda och glada gav vi oss hemåt och konstaterade att det inte skulle bli så mycket sömn de här natten. Efter lite stök med alla mina resväskor och få i det sista så att säga blev det väl knappt fyra timmar tills larmet drog igång.
Så nu då? Flyg till San Francisco och dags för nästa musikaliska upplevelse:
Hela luften utanför arenan bubblade av förväntan och det fanns alla sorters fans i publiken. Gamla, unga, uppklädda, utklädda och lagom "rock-klädda". Helt ny arena doch så det var lite si och så med logistik, skyltning och slussning av folk men in kom vi och vi hittade våra platser. Första tanken var att "uj, vad långt upp vi sitter"

Med facit i hand kunde det inte blivit mycket bättre. Scenen snurrade (extremt sakta men ändå) så att alla på golvplats skulle få se från alla håll men vi som satt uppe i luften hade ju möjlighet att överblicka allt hela tiden.
Det enda som hade kunnat göra upplevelsen mer fullständig hade varit en skön fåtölj och ett glas Zinfandel ;) Och något lägre volym på killen som uppenbarligen blandat ihop Metallica med en Rodeo-show. Han vrålade som en åsna upprepade gånger så att säga.... Iiiiih-Hååå! Iiiiiiih-Hååå! Men bortsett från det var det alldeles fantastiskt
Och ingen Whiskey In The Jar heller!! Tänk att det äntligen hände!

Mer musik!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar