lördag 14 juli 2012

På resand fot


Ska ägna en stor del av den här semestern med att hälsa på min bror på "andra sidan pölen".
Torsdag 12/7 var det dags att börja äventyret. Började med tåg från Nässjö mot Kastrup.. Lyxigt, köpt 1:a klass-biljett och fixat god matsäck. Vill ju skämma bort mig lite ibland. Det börjar ju inte alltför bra när hela kupén vimlar av ungar som varken sitter still eller håller en lagom volym.
Tyvärr blir jag tvungen att medicinera också då papporna till dessa börjage äta nötter. Som sagt ingen bra start på resan.

Flygresan till Chicago var väl som en flygresa är mest i Economy-klass. Lagom smaklös mat och inte alltför stökigt. Såg en bra film: Salmon fishing in Yemen. Fantastisk!
Landade i Chicago och där fick jag KÖA!! Jo, det tog minst 2 timmar att komma genom passkontrollen. Pust vad tråkigt. Ännu tråkigare att "ordningsdamerna" var riktigt otrevliga också.. Men men, passkontrollanten var ju rätt så trevlig när det äntligen var min tur., Sedan var det dags att SPRINGA

Tjo vad det gick genom okänd flygplats. Kom fram till gaten lagom när boardingen var påbörjad. Fick en mittenplats bredvid en ganska trevlig kvinna som drack Bloody Mary. Tyvärr var det samma film på den här flygningen, men men kan ju inte få allt..
Passade på att slumra lite i stället. Vaknade till lite när planet plötsligt stiger och piloten börjar prata oväder. Det mest fantastiska jag sett på länge. Vi flög snett ovanför ett REJÄLT åskväder!!  OH! så vackert

Väl i Seattle blev jag mött av kär och efterlängtad bror. an hade till och med ett äpple med sig till mig.. Omtanke

Tack för idag, over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar