torsdag 27 december 2012

Jul

Det blev till slut jul det här året också.
Viktigast i år? Ledigt. Efter århundradets längsta höst är jag SÅÅÅ i behov av ledigt. Feber och förkylningar blandat med helt omställning på jobbet. För första gången på mer än 10år jobbar jag inomhus och dagtid, har inte ens ett fönster att se ut genom annat än på rasten. FY så långa och mörka dagarna blir. Det enda som har fått näsan att hålla sig över kanten är nog att det hänt saker nästan varje helg och att jag sett fram emot jullovet.
Nästa efterlängtade "sak" med julen? Brorsan kommer på besök. Som jag längtat. Vi har inte setts sedan augusti. Visst, vi har kontakt via telefon och Facebook..men det blir inte samma sak. Bara att sitta i samma rum.. sällskapet liksom :)

På julaftons förmiddag satte vi oss i bilen för att åka till föräldrarna som bor ca 13 mil bort. Kan väl säga att det var lite spännande. 4 minusgrader och regn. Underkylt liksom, det blev som en isbark på hela bilen medan vi åkte. Så var det plogat med lite olika framgång på vägen också, iblanb väldigt väl och ibland bara en körbanan.. jaja.. vi kom fram i ett stycke.

God Jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar