söndag 20 juli 2014

Det blev en dag på stranden..

Vi hade bestämt oss för att gå på gratis "Välkomstfrukost" i morse, för gratis är ju gott. Frågan är bara till vilket pris gott?? Vi fick sitta vid ett bord allra längst fram tillsammans med två nygifta par och det sjöngs en välkomstsång om den fantastiska, vänliga, vackra ön Maui. Well, det går väl att äta frukost till lite skönsång och ukulele.
Sen kom killen som jobbar på hotellet och troligen håller i dessa introduktioner jämt... en sån lustigpetter om han får säga det själv. Troligen så har nog tv bara förväxlat honom och Seinfeld för Stand Up var nog hans riktiga kall. I alla fall om han fick säga det själv. Ganska pinsam tillställning med mycket fokus på vad som finns att göra när det regnar. Men vi genomled en timme och skuttade glatt ut på stranden i våra nyinköpta flipflops, jag glömde nog visa igår hur fina de är
Tjusiga va? På nåt härligt vis förvandlas de till skovlar när man går i sanden så det skvätter långt upp på baksidan av benen, men jag blir lite glad av att se dem och sanden är väldigt varm att gå barfota i.

Med avbrott för lunch och kaffe har vi tillbringat hela dagen på stranden, lite varmare idag än igår men det är bara att passa på att njuta. Vem vet när tillfälle som detta ges igen? Det är så underbart att bara lägga sig och flyta på vattnet, mycket lättare här där det är så salt, och bara gunga med vågorna. Ibland blir fet lite som en snäll berg och dal bana, vissa vågor är väldigt stora när man inte ser dom i förväg.

Efter äten fiskmiddag med lokal öl tog vi efterrätt i glassbaren. Vi har det bra här...

1 kommentar: