torsdag 17 juli 2014

På jakt

Som jag berättade tidigare gick det inte så bra att shoppa... igår gjorde jag ett nytt försök. För att vara på den säkra sidan provade jag kortet när jag köpte kaffe. Då hade jag ju kunnat säga hoppsan och ta fram ett par dollarsedlar..
Eller kaffe och kaffe... frappuccino (frosen cappuccino) utan vispgrädde blev det, svalkade fint i värmen kan jag lova. När den var urdrucken började dagens mission: hitta en bikini. DET kan jag säga var inte gjort i en handvändning. Hu så många jag provade. För det första ska man acceptera det som syns i provrummets speglar, är inte direkt tjugo längre...  Och sen var det storleken då, det heter lite roligt ibland på amerikanska. När jag äntligen hittade en underdel som passade fanns det ingen matchande överdel som passade. Suck. Jag lärde mig också att "large" inte nödvändigtvis betyder mer tyg i kuporna utan snarare att snöret runt är längre. Efter ganska många försök gick jag till en personal och frågade hur det går till.
Jaa! Men du kan välja efter BH-storlek :)  Ok, säger jag och nämner kupstorleken jag brukar köpa. Till svar får jag två stora tefatsögon och hon frågar om jag måste ha en BIKINI??? Är det inte bättre med en baddräkt?
Näh, säger jag och ler. Jag ska åka på solsemester och behöver något på stranden. När hon tipsat om diverse websidor som kanske har tackar jag och går till nästa ställe.
Och där hittade jag efter lite traggel en där det fanns både överdel och underdel i samma färg som passade
Jippie!! Med det avklarat kände jag att det var lite roligt att shoppa, så det blev en ny duschcreme med tillhörande lotion
och ett par nya shorts
Så gick jag såklart runt och fönstershoppade en del. I Fjällrävens butik ville expediten gärna öva på sin skandinaviska och på Macy's parfymavdelning diskuterades det glatt huruvida Capitol Hill var som en egen stad i staden? Trevligt ställe det här.

När det var dags att traska alla uppförsbackar hem var hade termometern passerat +30 och mina fötter var mer än trötta
Upp, upp, upp. Värmen från asfalten brände genom skosulorna och svetten lackade. Men jag ska inte klaga, det är sommar och jag har semester. Kunde dessutom starta AC:n när jag kom hem.
Och jag var mer än nöjd med dagens inköp...






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar