torsdag 21 mars 2013

Bio ...and more ;)

Den här dagen fick börja nyttigt. När frukosten var uppäten och smält och jag hade läst aftonbladet på både längden och tvären tänkte jag att motion är bra. Min bror drog iväg till den "club" han är medlem i, han hade en tid bokad med sin PT. Jag bytte om och tog trapporna ner 4 våningar för att använda husets löpband och yogarum en stund. Det var ganska skönt efter gårdagens bilåka.

Det blev lunch och vid kaffet bestämde vi att ett biobesök kunde vara på sin plats. Oz The Great and Powerful fick det bli. Det blev en "hela kittet upplevelse" med IMAX och 3D. Något ballare än gamla SF jag är "van" vid ;)
Kul film var det, klart sevärd.

Efter filmen behövde vi lite mat i magarna så vi slank bort till Cheesecake Factory som finns i anslutning till det stora shopingkomplex där bion ligger. Tror nog att vi blev betraktade som kvällens utomjordingar då vi varken åt upp eller beställde in just cheesecake till efterrätt.. Nu är det ju inget konstigt på den här sidan Atlanten att man inte äter upp utan tar med sig hälften hem, men på det här stället ska man ju ha efterrätt. Det är ju liksom grejen här.
Vi tar det i morgon istället :)

Nu blir det till att smälta maten och bränna kalorier i sömnen

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar