söndag 24 mars 2013

Vår

På promenad för att äta lunch idag känndes våren verkligen i luften. Solen gjorde nytta på riktigt och värmde ordentligt genom klädena, det blåste inte heller så det var riktigt skönt ute. Träden har börjat blomma..
Men det blev ingen lunch.. fram till kl 15 i det här området är det "brunch" som gäller på helger. Mexikanskt ställe som bara hade heta såser till sina stekta potatisar, ingen ketchup. Men det smakade toppen och jag blev mätt.

För att dra nytta av det fina vädret blev det promenad ner till city för att glo lite i affärer. Gissa vad som ligger på vägen??
Jo men visst! Cheesecake Factory! White Choclate and Rasberry Truffle. Mumms. (inte heller idag orkade jag riktigt hela men gott var det)
På vägen hem såg jag till och med en snubbe som rensade bort blommande maskrosor från en gräsplätt. Alltså är det vår nu!
Kvällens lilla promenad till middags stället var lika skön den. Medan vi köade utanför restaurangen behövde jag knäppa upp jackan för att inte bli för varm i solskenet. Mätta och nöjda gick vi hemåt vid 19tiden utan mössa och utan att frysa. Ljuvliga vår.

Nu är det natti 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar