tisdag 19 mars 2013

Födelsedag

God morgon!
Idag fyller jag 40år. Det ska väl firas?? Hur gick tiden så här fort och vad är det meningen att jag ska känna nu? Som det är idag är det väl bara en siffra, ännu ett år att lägga till historien och till livet. Det kändes ändå rätt bra att det fanns grattishälsningar både på telefonen och på "fejjan" redan när jag vaknade. Kul att bli ihågkommen.
Brorsan sjöng en liten truddilutt när jag väl lyckats få honom ur sängen och efter frukost ringde mamma via datorn till brorsans telefon och framförde grattis :-)

Det blåser ute idag så det känns mycket kallare än det egentligen är, solen värmer ändå när vi hittar lite lä. Idag var planen Chinatown. Lite blomknopp ändå på träden :-)
Vi gick till en kinesisk trädgård som ser trevlig ut såhär på våren och som säkert är riktigt vacker på sommaren







Vi åt lunch på en Kambodjansk/Vietnamesisk restaurang som var väldans välbesökt. Kö till borden men vi fick plats ganska fort ändå. Jag valde friterad hel fisk och brorsan tog seafood Amok. Väldigt gott.
Efter lunch tog vi busse till en indisk "market" trodde vi.. visade sig vara ett par kvarter där det säkert bor många indier och det fanns mataffärer med indiskt utbud och affärer med indiska kläder. Fast det är alltid kul att prova på "svenssonliv" dit man kommer och åka buss är ju det ;-)
Vi köpte kaffe på ett ställe där då det visade sig att bussen bara tog betalt med mynt och inte gav växel.. och han som sålde kaffet lät riktigt imponerad då vi tog kaffet svart. Tydligen inte alls vanligt där.
Bussbiljetten gällde även på Skytrain så vi passade på att åka en station på vägen hem bara för att :-)

Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar