tisdag 19 mars 2013

NHL Hockey

Så var det dags för själva anledningen till besöket i Vancouver: NHL Hockey.
Vancouver Canucks vs Minesota Wild. Vi kom till arenan i rätt lagom tid och inskaffade souvernirer (T-shirts med Sedinbröder) och varsin öl. Såja, nu smälter vi in i mängden :-)
Det var en hel del annorlunda mot hockeyn hemma. Både bra och dåligt, beroende på hur man ser det. Själva hockeyn var snabbare och snyggare spelmässigt. Avsaknaden av ståplatsläktare och "hemmaklack" gjorde att det blev lite tyst på läktaren mellan tacklingarna och målen. Fast i mitten på 3:e perioden hade väl publiken fått i sig tillräckligt med öl för att dra igång "vågen" ett par varv.
En annan nackdel var väl alla avbrott för reklam (för tv's skull), det kändes lite hackigt. Men undantaget reklamavbrotten tycker jag nog att det är viktigare med en bra hockey så får hejapåramsorna vara en extra bonus. Bröderna Sedin låg bakom kvällens enda mål för hemmalaget som tyvärr förlorade..

Det har varit en riktigt bra födelsedag idag och jag är nu riktigt trött i ögonen. Tack alla snälla som gratulerat mig på alla upptänkliga sätt. Ni gör livet värt :-)

Kram!

1 kommentar: